Samenwerking tussen bedrijven die veel voor elkaar betekenen

Werk

Een praktijkopleiding tot logistiek medewerker. De cursus is meer dan een opleiding logistiek. In een kleine groep is er gelegenheid voor een persoonlijke benadering. De informatie wordt afwisselend aangeboden op de werkvloer en in het theorielokaal. Ieder werkt volgens eigen kunnen.

Tijdens de modules maken de cursisten al kennis met de bedrijfscultuur. Hier start de begeleiding naar het toekomstige werk en is er een garantie op een passende baan.
De cursusleiders houden zelfs contact na de opleiding.

Wij vinden het waardevol om bereikbaar te zijn op de werkplek. Wij zijn altijd het aanspreekpunt voor de cursist en de werkgever. Onze ervaring leert dat een goede start meestal leidt tot een contract.

Cursist

Arbeidskansen zoekt je talenten en past de cursus daar op aan. In kleine groepjes heeft de cursusleider oog voor ieder persoon afzonderlijk. De begeleiding wordt aangepast op eigen kunnen en interesse.
De theoretische lessen worden afgewisseld met instructie op de werkvloer.
Je kunt daardoor al wennen aan collega’s en leidinggevenden.

Je cursusleider heeft ook oog voor problemen in de thuissituatie. We kunnen je doorverwijzen naar specialisten. Privé problemen neem je ongewild mee naar je werk. Zo kunnen we je bijvoorbeeld introduceren bij schuldbemiddeling. We kunnen je leren budgetteren zodat je huishoudboekje weer op orde komt.

Werkgever

Onze cursusleiders zijn ervaren in de logistiek. Wij kunnen u assisteren bij het opzetten van uw logistieke processen en inrichten of herindelen van het magazijn.

Wilt u meer administratieve ondersteuning in uw voorraadbeheer. Dan kunt u bij ons terecht voor een doeltreffend en beknopt Voorraad Administratie Systeem. Ontwikkeld om de voorraad administratie centraal bij te houden door één persoon.

Logistiek is een zeer veelzijdig vak. Wij vinden dat de cursist moet begrijpen hoe het gehele proces werkt. De theoretische modules in het leslokaal geven aanvullende informatie over logistiek.

In het theorielokaal kan de cursusleider een situatie nabootsen zoals op de werkvloer. Daarvoor heeft hij de beschikking over een virtueel Warehouse Management Systeem met barcode handscanner.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op

Arbeidskansen.nl is onderdeel van Jongeren Begeleiding Logistiek